Вписване на фирма от чужденец

Регистрация на фирма от чужденец
  • (0)
  • 22 февр.
  • Автор : Милена Христова Категория : Бизнес

В българското законодателство е предвиден вариант за регистрация на фирма на името на чужденец. В това отношение националните закони са относително либерални.  Прилагат се същите правила, каквито важат и за българските граждани. Необходимо е само да се уточнят детайлите по учредяването на фирмата. Всичко останало е наше задължение.

Няма ограничение и изискване чужденецът да е гражданин на държава-членка на ЕС. Всички чужди граждани имат право да регистрират своя фирма в България.

Ако ни се доверите, ние бързо и лесно ще регистрираме фирмата ви на името на чуждестранен гражданин, независимо от нейната форма или предмет на дейност. Ако е необходимо, той може да бъде придружен от преводач, за да се избегнат неудобните моменти в превода на специфична терминология.

Важно е да се знае, че не е необходимо чужденецът да живее постоянно в България, за да се регистрира фирма на негово име.

Преди учредяването трябва само да се изяснят няколко основни момента. Едни от тях са – коя ще е най-подходящата форма на бизнес у нас, как ще се осигурявате и осигурявате ли се във вашата държава, каква ще бъде дейността ви. Ние можем да ви консултираме по всички въпроси във връзка с бъдещата ви дейност.0 Коментара

Добавете коментар