Какво трябва да знаем за вписване на ООД — Счетоводна кантора Доверие

Какво трябва да знаем за вписване на ООД

Регистрация на ООД
25 окт.
Автор: Милена Христова
Категория: 

При Дружеството с ограничена отговорност – ООД учредителите са повече от едно лице, които отговарят солидарно за задълженията на дружеството, в зависимост от размера на внесения капитал. Това е основната разлика с ЕООД, където собственикът е само един.

Счетоводна къща „Доверие“ предлага услугата регистрация на ООД. Процедурата е относително лесна и не отнема много време и средства. Но е добре да се направи от професионалисти в бранша, които познават целия процес. Цената за регистриране на ООД е конкурентна и отговаря на високите изисквания на нашите клиенти. При нас ще намерите цялостна услуга по регистрация – от консултация, през съставяне на необходими документи за регистрация на ООД до финализиране на процедурата.

Ако изберете счетоводните услуги на счетоводна къща „Доверие“, ще получите обяснения на достъпен език по всички въпроси, които ви вълнуват в процеса на регистрация на ООД. Ние ще ви обясним подробно коя е най-добрата форма за отчитане на вашата дейност, така че да имате възможност да направите възможно най-правилния избор.

Независимо от това какъв вид предприемаческа дейност ще упражнявате, ООД се явява почти винаги оптимален вариант и регистрацията в тази форма е много желана. Всички разходи за дейността, които реализирате в ООД, ви се признават от финансовите власти за такива и по този начин вие ще можете да намалявате данъците си. Колкото по-големи разходи прави вашето ООД, толкова по-малко данък ще платите, т.к. печалбата ви ще е по-ниска.

Всички тези подробности, а и още много такива, по отношение на регистрацията на фирма, ще научите от нас, ако ни се доверите и оставите в наши ръце регистрацията на ООД.

Много от нашите клиенти предпочитат да продължат работата си със счетоводна къща „Доверие“ и след като фирмата им вече е учредена. Това се дължи на професионализма на нашите счетоводители, бързото взимане на най-точните решения и индивидуалния подход към всеки клиент. Смело можем да потвърдим, имайки предвид отзивите на нашите дългогодишни клиенти, че с нас се работи гъвкаво. Ние предпочитаме практичните делови взаимоотношения, а това е от голямо значение за съвместната ни работа. Вярваме, че нашият успех е свързан с вашия успешен бизнес и затова правим всичко възможно нашите клиенти да са доволни услугите, които предлагаме.

chevron-down