Цени за счетоводни услуги и счетоводно обслужване в София — Счетоводна кантора Доверие

Цени

Нашите цени  на счетоводни услуги са изцяло съобразени с нуждите на всеки клиент. Счетоводна кантора Доверие София предлага еднократни и абонаментни услуги.

Ценовата ни политика е гъвкава и зависи предимно от:
- основната ви дейност и територията, на която я осъществявате;
- броя на търговските обекти и дейностите, които извършвате;
- броят и вида на осигуряването на служителите, които работят за вас;
- исканите от вас допълнителни услуги и счетоводно обслужване.

Специални предложения:
 • Отстъпка от цената за новорегистрирани дружества за първите 3 месеца;
 • Регистрация на фирма - 200 лв;
 • Минимална абонаментна такса за фирма, нерегистрирана по ЗДДС - 150 лв;
 • Минимална абонаментна такса за фирма, регистрирана по ЗДДС - 250 лв.

Предлаганите цени за счетоводни услуги са от съществено значение за ползвателите им. Голямата конкуренция в бранша задължава канторите да имат гъвкава и постоянна политика по отношение на цените, които предлагат, и в същото време постоянно да подобряват качеството на услугата. По този начин най-добрите в този бизнес имат реалната възможност да се развиват, включително и стартиращите компании.

Нашата кантора има смелостта да заяви, че нашите тарифи, напълно отговарят на високото качество на работата на екипа ни от професионалисти.

За всеки наш клиент предлагаме индивидуална за търсените счетоводни услуги оферта. Наше основно задължение е да направим така, че нашата комисионна, качеството и времето ѝ за изпълнение да бъдат в пълна хармония помежду си. По този начин осигуряваме пълна прозрачност за клиента и можем много лесно и достоверно да обясним как се калкулира крайната сума.

А нашите тарифи за счетоводни услуги зависят от индивидуалните потребности и изисквания на клиентите ни, както и от параметрите на тяхната дейност. По този начин ние напълно задоволяваме изискванията на корпоративните ни клиенти и помагаме на вашия бизнес да расте.

Предлагаме еднократни счетоводни услуги и абонамент за счетоводно обслужване на достъпни цени. Това улеснява нашите клиенти и им гарантира високо качество според всеки бюджет. Можем да работим с единични клиенти в зависимост от индивидуалните им изисквания за конкретна услуга в областта на счетоводството. В този случай таксата се калкулира еднократно.

Важно е да се отбележи, че ценовата политика, която ние водим, е максимално гъвкава и следва определени и точни изисквания. В това отношение е много важно каква е основната дейност на вашата фирма и на коя територия се осъществява тя.

В зависимост от броя на търговските обекти, които стопанисва фирмата, и дейностите, които тя извършва, цената на конкретната счетоводна услуга е различна. Същото се отнася и по отношение на служителите и работниците на фирмата. В зависимост от техният брой и вида на осигуряването им, ние ще ви предложим точна сума за обслужването.

За нас е удоволствие да ви представим и специалните ни оферти за счетоводно обслужване:

 • в първите три месеца от договора ни ние можем да направим отстъпка за новорегистрирани юридически лица. Можем да ви предложим и регистрация на фирма. По този начин вие ще можете успешно и спокойно да започнете и развиете бизнеса си, доверявайки счетоводството си на нас. Защото за всички подробности ще се погрижим ние.
 • в зависимост от това дали вашата фирма е регистрирана по Закона за ДДС или не, ние ще ви предоставим различен ценови диапазон, като за компаниите без регистрация таксата е много по-ниска. Доверете ни се и ние щи ви осигурим пълно спокойствие, прозрачност и експедитивност при счетоводното обслужване на дружеството ви.
Свържете се с нас за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ за вашия бъдещ или настоящ бизнес!

  За предприятието

  Какво е името на предприятието ви?

  Каква е правната му форма (ООД, ЕООД, АД, ЕТ и др.)?

  Каква е основната ви дейност (моля обяснете възможно най-подробно)?

  От кога упражнявате дейността си?

  Имате ли регистрация по ЗДДС?

  Имате ли касов апарат?

  Какъв е средния брой на фактурите, които издавате?

  Какъв е средния брой на фактурите, които получавате?

  Какъв е броя на лицата, които работят за вас?

  Желаете ли допълнителни услуги, които да осъществяваме всеки месец (издаване на фактури, online банкиране или друго)?

  Допълнителна информация

  Данни за контакт

  Вашето име

  Email

  Телефон

  Съобщение


  "С попълването на този формуляр, Вие давате съгласие за обработка на Вашите лични данни и подписвате Декларация - съгласие" Декларация - съгласие

  chevron-down