Публикуване на ГФО в Търговския Регистър — Счетоводна кантора Доверие

Публикуване на ГФО в Търговския Регистър

Публикуването на Годишния финансов отчет е отговорна дейност, която е задължителна за всички търговски дружества. Нашата счетоводна къща предлага тази услуга, която винаги е добре да се подготвя и представя от специалисти.

Практиката показва, че независимо от големината на съответното предприятие и предмета и на дейност, публикуване на ГФО в Търговския Регистър се прави или от счетоводната къща, която поддържа счетоводството на компанията, или от адвоката на дружеството.

Защо да ни се доверите за обявяване на годишен финансов отчет

Ние притежаваме екип от доказани специалисти в обявяването на ГФО, които много добре знаят какво е необходимо да се направи. Така не се налага неговото връщане и последващо преработване, което отнема допълнително време и нерви. Ние имаме чувство за отговорност и подхождаме професионално към всички ангажименти, които сме поели пред нашите клиенти. Спазваме сроковете и стриктно следим взаимоотношенията ни с институциите. Ако ни се доверите и ни оторизирате да публикуваме годишния финансов отчет на фирмата ви, вие ще намалите още една административна тежест.

Необходимо е да се знае, че ГФО е цялостен процес, който продължава през цялата година, а не само около крайната дата на неговото обявяване. Нашата счетоводна къща прави именно това като 365 дни в годината има напълно реална и актуална информация какво става с финансовото състояние на поверената ни компания. Това ни улеснява изключително много по време на подготовката и самото подаване на отчета, но е и гаранция за неговата прецизна изработка и достоверност.

Пишете ни

Ние предлагаме на нашите клиенти конкурентна цена за публикуване на ГФО. Работим само по електронен път, което гарантира бързина. Не е необходимо да носите всички документи на книжен носители, да губите ценно време. Ние комуникираме с нашите клиенти онлайн, независимо къде се намират те. Това ги прави мобилни и не ги ангажира с нищо, използват свободното си време и се занимават само с конкретната си дейност. Избрали сме модерните и надежди методи на кореспонденция защото те спестяват време и улесняват работата на нашите клиенти и на нас самите.

В условията на силна конкуренция в бранша, ние имаме желанието да се усъвършенстваме постоянно и да следим всички текущи изменения в законодателството, свързани с подаването на ГФО.

Свържете се със Счетоводна кантора Доверие

Попълнете формата за контакт, а ние ще се свържем с Вас в рамките на 1 работен ден.
chevron-down