Абонаментно и пълно счетоводно обслужване на фирми в София — Счетоводна кантора Доверие

Счетоводно обслужване

Независимо дали сте утвърден лидер на пазара, дали притежавате малък семеен бизнес, или все още се колебаете дали да започнете дейност, в нашата счетоводна къща ще получите индивидуален подход и коректно отношение. Счетоводна кантора "Доверие" София предлага следните услуги за счетоводно обслужване:
  • Организация на счетоводното отчитане, съгласно приложимите стандарти;
  • Изготвяне на счетоводна политика и индивидуален сметкоплан;
  • Текуща обработка на първични документи и водене на регистри;
  • Калкулиране на себестойност и отчитане на складово стопанство;
  • Отчитане на дълготрайни материални и нематериални активи;
  • Изготвяне на базови и допълнителни справки за нуждите на мениджмънта;
  • Неограничен брой консултации и достъп до финансовото ви състояние по всяко време;
  • Изготвяне и подаване на всички необходими документи, свързани с дейността ви, в НАП, НОИ, БНБ, Търговски регистър и други институции;
  • Данъчна защита и данъчно представителство;
  • Годишно счетоводно приключване.

Счетоводното обслужване може да се осъществява и посредством online счетоводство. Така предоставяме достъп до нашето абонаментно счетоводно обслужване на фирми в София и извън столицата. А клиентите ни си спестяват време, което могат да използват за максимизиране на печалбата си.

За кого е подходящо дистанционно счетоводство online?

На практика, за всички предприемачи, които не разполагат с време, за да дойдат при нас и да подписват, подпечатват или взимат документи, които да представят пред институциите.

Фирмените документи може да бъдат изпращани по e-mail или по куриер, а данните към институциите се подават с електронен подпис.

Получените документи се обработват в специализиран софтуер, а необходимите за вас справки лесно може да ви изпратим и по e-mail.

Ако искате да отправите запитване за счетоводно обслужване, можете да попълните нашата форма за контакт.

Пишете ни

Нашата счетоводна кантора е специализирана в предоставянето на разнообразни счетоводни услуги и в сферата на цялостното административно управление на бизнеса.

Оставете административната тежест на нас! Така ще спестите време и средства и ще можете да се съсредоточите върху същността на бизнеса си.

Пълното счетоводно обслужване е много важно за развитието и просперитета на всяка компания. Ние предлагаме счетоводни услуги в София, а посредством най-новите технологии и начини на свързване, можем напълно пълноценно да предоставяме пълно счетоводно обслужване във всяка точка на страната.

Всички документи можете да ни изпращате онлайн или чрез куриер и те ще бъдат внимателно и прецизно обработени. Това спестява време и допълнителни разходи на нашите клиенти, а качеството на услугата остава високо и надеждно.

Вие имате възможност да използвате и абонаментно счетоводно обслужване на фирми, което включва пълен пакет от счетоводни услуги. По този начин ще си осигурите спокойствие и сигурност за вашия бизнес.

Ние предлагаме счетоводни услуги и консултации на високо ниво, напълно съобразени с националното и европейското законодателство. Това ще гарантира ефективно представителство на Вашия бизнес пред институциите и нулева възможност за нарушаване на данъчното и осигурителното законодателство. Нашата кантора прилага всички общоприети стандарти в счетоводството, като по този начин осигурява максимална данъчна защита и представлява интересите на клиентите ни пред данъчната администрация.

Ние ще ви насочвам и ще организираме счетоводно и административно вашия бизнес чрез изготвяне на индивидуален сметкоплан и счетоводна политика. Осъществяваме текуща обработка на документите и организираме счетоводно отчитане, съгласно приложимите стандарти. Калкулираме себестойност и отчитаме складово стопанство. Това е важно за малките и средните предприемачи, които много успешно използват нашите услуги. По този начин те гарантират растежа на бизнеса си в рамките на закона и спестяват ценно време в контактите с институциите, които в много случаи са неприятни и продължителни. Ние можем да ви спестим всичко това чрез качествено счетоводно обслужване в София и цялата страна.

Ние ще ви помогнем да направите вашия точен бизнес план и да можете да предвиждате с максимална точност бъдещите си разходи и бизнес среда. Така вие винаги ще бъдете с една крачка пред конкурентите си, нещо много важно за успешното предприемачество.

Ние ще изготвяме базови и допълнителни справки за нуждите на мениджмънта. А чрез нашето пълно счетоводно обслужване ще имате възможност и за неограничен брой консултации и достъп до финансовото си състояние по всяко време.

Осигуряваме бързо е професионално годишно счетоводно приключване. Това е един от най-важните елементи в дейността на едно юридическо лице.

Екипът ни от професионалисти, който има дългогодишен стаж в сферата на счетоводството, винаги ще бъде на ваше разположение и ще ви консултира по всички въпроси по отношение на данъците и счетоводството на вашата фирма. Това ще ви гарантира спокойствие и сигурност.

Свържете се със Счетоводна кантора Доверие

Попълнете формата за контакт, а ние ще се свържем с Вас в рамките на 1 работен ден.
chevron-down