Регистрация на фирма ООД на топ цена в София - счетоводна кантора Доверие

Регистрация на ООД

Счетоводна фирма Доверие извършва регистрация на фирма ООД на съвсем достъпни цени. При дружеството с ограничена отговорност – ООД , учредителите са няколко лица. Те отговарят солидарно за задълженията на дружеството до размера на внесения капитал.

Извършваното от нас регистриране е лесен процес, а изискванията са напълно изпълними. Нашата счетоводна кантора ще ви помогне в целия процес на регистрация на нова фирма като ООД.

Ние предлагаме цялостна услуга. Ще изготвим всички необходими документи и подаването им в съответните институции.

Защо регистриране на фирма като ООД

Дългогодишният ни опит ни помага много ясно и разбираемо да обясним на клиентите си кои са преимуществата и недостатъците на отделните юридически лица и да ги насочим към най-изгодното за тях. В този случай, независимо от вида на предприемаческата дейност,  регистрирането на фирма като ООД се явява почти винаги оптимален вариант, защото вие и вашите съдружници в дружеството отговаряте пред кредиторите си само с размера на дяловия си капитал.

Предлаганата от нас цена за регистрация на ООД е конкурентна и покрива целия процес – от изготвянето на всички необходими документи до внасянето им в Агенцията по вписванията, където се извършва процедурата.

Пишете ни

Служителите на нашата счетоводна кантора знаят много добре, че изграждането на доверие с клиентите не е еднократен акт, а процес, който се доказва и развива във времето. Това е и причината за желанието ни да продължим сътрудничеството си с нашите клиенти и след откриването на фирмата. Ние се стараем клиентът да усеща личната съпричастност към неговата дейност и индивидуалния подход от наша страна към проблемите и намеренията му.

Регистрирането на вашата фирма като ООД ще ви помогне да изберете как да се осигурявате. Също така, ще ви се признават разходите за дейността, а това означава, че колкото по-големи разходи генерира ООД, толкова по-ниски ще стават вашите данъци.

Ако ни се доверите да ви помогнем, ще спестите ценно за вас време, средства и негативни емоции при сблъсъка с държавните институции.

Свържете се със Счетоводна кантора Доверие

Попълнете формата за контакт, а ние ще се свържем с Вас в рамките на 1 работен ден.
chevron-down