Счетоводител в София - експерт счетоводители - Счетоводна къща Доверие

Услуги от счетоводител

В Счетоводна къща Доверие предлагаме не само регистрация на фирма и счетоводство, но и най-важното – избиране на подходящите за вас услуги.
Основните услуги на нашата счетоводна къща са:

В Счетоводна къща Доверие предлагаме не само регистрация на фирма и счетоводство, но и най-важното – избиране на подходящите за вас услуги.

Основните услуги на нашата счетоводна къща са:

  • Регистрация на фирма - процедурата може да се извърши онлайн или на място.
  • Регистрация в Комисия за защита на личните данни
  • Регистрация по ЗДДС – процедурата се извършва изцяло онлайн, а от вас се изисква само да ни направите пълномощно. Тази услуга няма държавни такси. А регистрацията е готова до 14 дни.
  • Счетоводни услуги и ТРЗ /payroll/ – предлагаме отстъпки до 30% за нови клиенти за първите няколко месеца. Защото знаем, че за да се развие един нов бизнес, е нужно не само добър счетоводител, но и време.
  • Неограничени консултации
  • Онлайн банкиране
  • Съдействие при проверка от институциите
  • Оценка на цели предприятия

Пишете ни

счетоводители-софия

Счетоводната отчетност е комплекс от услуги, които засягат цялостната дейност на фирмите. Счетоводна кантора Доверие София разполага с екип от опитни счетоводители и предлага цялата гама счетоводни услуги, подпомагайки вашия бизнес като поема административната тежест.

Наш експерт счетоводител може да регистрира вашата нова фирма в много кратки срокове, като подготви и придвижи всички необходими за това документи.

Предлагаме и цялостно счетоводно обслужване. Това означава, че 12 месеца в годината нашите счетоводители ще се грижат за вашата изрядна отчетност, ще ви представляваме пред административните органи и да ви помагаме да изготвяте всички необходими за това документи, независимо от големината на бизнеса ви и от сферата, в която работите.

За конкретните нужди на вашата фирма и улесняване на управлението ѝ, служител на СК Доверие София може в най-кратки срокове да изготви и предостави всички необходими справки. При нас ще получите и неограничени консултации.

Специализирани сме в цялостното управление на бизнеса. Можем да кореспондираме изцяло по интернет и по този начин да спестим от времето ви. Този модерен начин на комуникация се използва в счетоводното обслужване като всички формуляри се попълват и подават онлайн. Така нашите услуги могат да се използват и от фирми, които търсят счетоводител извън София. И в този случай услугата запазва високото си качество, а вие имате достатъчно свободно време, за да се занимавате с бизнеса си.

Нашата счетоводна кантора разчита на своите доволни клиенти, които са най-доброто доказателство за високия професионализъм на екипа от счетоводители, който работи тук. Осигуряваме на всеки наш партньор индивидуални консултации, като обръщаме специално внимание на конкретното запитване или служебен проблем, който той поставя пред нас.

Финансовите и данъчните консултации могат да ви помогнат за оптимизиране на данъците, които сте длъжни да заплатите. По този начин вие ще можете по-лесно и с по-голяма точност да анализирате и да планирате успешно бъдещето развитие на предприемаческата си дейност. Спестявайки средства, вие ще можете да инвестирате повече именно в тези дейности на вашата фирма, които смятате за основни и приоритетни.

Законодателство е основата, на която се опираме в дейността си. Всеки счетоводител в СК Доверие София го познава в детайли и следи промените, което ни дава възможност винаги да бъдем актуални и да предлагаме най-добрата услуга.

Познаването на текущото законодателство ни улеснява да даваме най-точните съвети на нашите клиенти за това как да запазят и да умножат парите си. Чрез нашите финансови консултации ние ще ви помогнем да се чувствате сигурни за бизнеса си, да го развивате и да надминете вашите конкуренти.

Стараем се да бъдем сред най-добрите счетоводители в София, защото финансовият пазар е динамичен, конкуренцията е голяма, а клиентите са все по-взискателни във връзка с повишаването на икономическата култура на предприемачите. Всичко това ни задължава да се развиваме и да предоставяме най-доброто в сферата на счетоводството.

По този начин ние помагаме не само на Вас, но и на нас. Взаимното уважение и коректни партньорски взаимоотношения са нашата мисия.

Свържете се със Счетоводна кантора Доверие

Попълнете формата за контакт, а ние ще се свържем с Вас в рамките на 1 работен ден.
chevron-down