Регистрация на фирма ЕООД на топ цена в София - счетоводна кантора Доверие

Регистрация на ЕООД

Счетоводна кантора Доверие предлага на своите клиенти регистрация на ЕООД на изгодна цена. Вариантът да работиш за себе си, да не се съобразяваш с работно време и с началници и сам да определяш дохода си и времето за почивка винаги е бил много привлекателен.

Тази възможност е предвидена в българското законодателство и тук въпросът е да се избере най-подходящата за вас форма. Вие можете да направите избор между ЕООД – еднолично дружество с ограничена отговорност, ЕТ – едноличен търговец, или свободна професия.

Това е и главната цел на нашата счетоводна кантора -  да ви помогнем да вземете правилното решение, за да може дейността ви да бъде успешна, растяща и печеливша.

Защо да регистрирате фирма като ЕООД

Собственик на еднолично дружество с ограничена отговорност може да бъде само едно лице. Ако се възползвате от регистриране на фирма ЕООД, вие имате отговорност не само като юридическо, но и като физическо лице – до размера на внесения капитал.

Често се случва собственикът на ЕООД да стане и управител на дружеството. В този случай вие сам можете да определяте личния си доход, независимо от финансовия резултат на дружеството. Вие и вашата фирма сте две различни лица.

Ние ще ви помогнем за процеса по регистрация на ЕООД стъпка по стъпка. Разполагаме с компетентни специалисти, които могат да решат всеки казус. Процедурата не отнема много време и средства. Необходимо е предварително да се изготвят комплект документи, за което ние ще ви помогнем.

Регистрация на фирма като ЕООД ще ви помогне да развивате своя бизнес неограничено. Ние ще ви осигурим напълно приемливи срокове за цялата процедура и подробно ще ви обясним какво всъщност означава това. Имаме богат опит в регистрирането на всякакви юридически лица и познаваме стриктно законодателството в тази област и неговите текущи изменения.

Практиката ни показва, че голяма част от едноличните дружества с ограничена отговорност са успешни, когато спазват буквата на закона.  Това е оптималният вариант за добри доходи и осигуряване на жизненост на вашето бизнес начинание.

Пишете ни

Свържете се със Счетоводна кантора Доверие

Попълнете формата за контакт, а ние ще се свържем с Вас в рамките на 1 работен ден.
chevron-down