Регистрация на фирма София - регистриране на фирми цена — Счетоводна кантора Доверие

Регистрация на фирма

В Счетоводна кантора "Доверие" София предлагаме услуги по регистрация на фирми, промяна в обстоятелствата и други услуги.

Ние ще подготвим всички необходими документи и ще ви ги изпратим в рамките на 1 работен денА от вас ще се изисква след това:

  • да посетите банка по избор, за да внесете необходимия капитал;
  • да внесете държавна такса в размер на 110лв;
  • да посетите лично нотариус, за да заверите образец от подписа си – спесимен;
  • да занесете лично готовите документи на гише в Търговски регистър.

Регистрация на ЕООД
Регистрация на ООД

Най-често нашите клиенти избират регистрация на фирма като ЕООД (ООД). Добър вариант е и регистриране като свободна професия. Основните разлики между формите на осъществяване на икономическа дейност, може да прочетете тук.

Всички услуги от нашата счетоводна къща могат да бъдат изготвени изцяло online.

Цялата процедура ще ви отнеме само няколко часа. А до не повече от 3 дни вече ще бъдете управител на фирма!

Вие сте чуждестранен гражданин? Свържете се с нас, за да коментираме процедурата по регистрация на фирма на чужденец.

Надеждното регистриране на фирма е от основно значение за успешния старт на всеки бизнес. Корпоративната култура изисква спазване на националното и международното законодателство по отношение на всички елементи в тази дейност, в зависимост от това с какво точно ще се занимава юридическото лице.

Ето защо спецификата на целия процес е необходимо да се повери на професионалисти, които в детайли познават всички стъпки по отношение на регистрация на нова фирма. Имаме удоволствието да Ви предложим тази услуга на една изключително атрактивна цена.

Опирайки се на дългогодишния си опит в процедурите по регистрация на фирма на достъпна цена, не само в София, ние познаваме в подробности целия процес. Ние подробно ще ви обясним какви са разликите, за да можете да направите вашия информиран избор.

Сроковете, в които регистрираме фирма, са възможно най-кратки – до три дни, и Вие вече ще сте собственик на фирма. Много точно ще ви разясним какви са конкретните стъпки. След това ще подготвим всички необходими документи за откриване на нова фирма и ще ви ги изпратим в рамките на един работен ден. Това улеснява вашата работа и ще ви спести много време, нерви и средства.

Ако ни се доверите, ние ще оформим документално юридическото лице за кратки срокове и при стриктно спазване на законодателството в тази сфера.

За да станете собственик на фирма, се изискват няколко стъпки от ваша страна, които трябва да направите. Първо, необходимо е да имате сметка в банка по ваш избор и да внесете капитала. Трябва също да внесете съответната държавна такса за регистрирането на фирма. Ще посетите лично и нотариус, за да заверите образец от подписа си. След това готовите вече документи се носят лично от управителя в Търговски регистър и до три дни вече ще имате фирма.

Ние имаме възможност да ви консултираме по всички въпроси, които ви интересуват. Ще ви предложим различни варианти за фирмена регистрация, в зависимост от спецификата на бизнеса, който смятате да развивате. Ще изготвим документите вместо вас, като имаме възможността да ги придвижим към съответните институции, където не се налага личното присъствие на собственика. По този начин вие ще имате пълна прозрачност и яснота за целия процес, независимо от това къде е седалището и каква дейност ще развива.

По този начин ние изграждаме пълно доверие с нашите клиенти и продължаваме сътрудничеството си и в бъдеще, което е много важно не само от чисто практическа гледна точка. То има и морално измерение, защото успешното развитие на дейността на една фирма се залага още при нейното създаване.

Екипът на Счетоводна Кантора Доверие София е съставен изцяло от професионалисти с многогодишен опит в счетоводното обслужване и извършването на регистрация на фирми. Това гарантира прецизността на всичките ни действия и високата отговорност, която носим лично към всеки наш отделен клиент. Същевременно това ни задължава да работим детайлно и експертно. А вие можете да ни се доверите изцяло.

Пишете ни

Свържете се със Счетоводна кантора Доверие

Попълнете формата за контакт, а ние ще се свържем с Вас в рамките на 1 работен ден.
chevron-down